top of page
simone-hutsch-_wpce-AsLxk-unsplashcrop.j

BÆREKFRAFT

STØ Entreprenør AS har som mål å være en ledende aktør i bransjen når det gjelder bærekraftig bygging. Vi forstår at vår bransje kan ha en stor påvirkning på miljøet, og vi er dedikerte til å redusere vår egen påvirkning så mye som mulig.

Vi har en lang erfaring med å jobbe med prosjekter som har omfattende miljøkrav, og vi har god kunnskap om hvordan prosesser, materialvalg og driftsløsninger påvirker miljøet. Vi bruker vår kompetanse til å redusere avfall og klimagassutslipp i prosjektene våre og påvirke våre kunder til å velge gode miljøløsninger.

Vi er også dedikerte til å være en ambassadør for at klima- og miljøbesparelser kan være lønnsomme. Vi tror at innovasjon og miljøfokus går hånd i hånd, og vi tvinges til å tenke nytt og finne bedre løsninger.

STØ Entreprenør AS fortsetter å tilegne oss relevant klima- og miljøkompetanse og utvikle nye og etterspurte klima- og miljøtjenester. Vi er stolte av å være en del av den grønne omstillingen og vår rolle i å bygge en bærekraftig fremtid.

STØ-Entreprenør_hollenderkvartalet_1960.

BREEAM

STØ Entreprenør innehar kompetanse til å gjennomføre BREEAM prosjekter.

 

Alle kontorbygg foretaket har oppført etter 2014, er BREEAM-sertifisert.

I samarbeid med Bane Nor Eiendom har vi utviklet Norges aller første BREEAM-NOR-sertifiserte boligbygg. Prosjektet "Hollenderkvartalet" er et boligkompleks som består av 62 leiligheter, samt næringslokaler på gateplan.

Våre BREEAM-sertifiserte prosjekter:

  • Storgata

  • Hollenderkvartalet

  • Youngstorget 3

  • Kvartal 1

 

- totalentreprenør - entrepriser - byggentrepriser 

Bærekraft: About
bottom of page