top of page
_P7A9390.jpg

JOBB OG
KARRIEREMULIGHETER

Jobb og karrieremuligheter: Bilde

STØ Entreprenør skal være en attraktiv arbeidsgiver. Vi har stor variasjon i våre oppdrag, og hos oss vil det alltid være muligheter for å utvikle og utfordre seg selv. Vi håper du finner en stilling hos oss som virker utfordrende, interessant og som kan passe til din kompetanse.

Dyktige og engasjerte medarbeidere er helt avgjørende for vår fremgang. Derfor bygger vi langsiktige relasjoner med våre medarbeidere, og gir dem forutsetningene til å utvikle seg i jobben gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.


I STØ Entreprenør har vi mange ulike stillinger og noen av dem finner du her:

Jobb og karrieremuligheter: News & Updates
_P7A9334.jpg

HÅNDVERKERE

​Som håndverker i STØ Entreprenør har du mulighet til å jobbe som tømrer eller grunnarbeider. Utdanning ved yrkesfaglig løp i videregående opplæring med to år på skole og to år som lærling i bedrift. Det finnes også flere utdanningsløp. Se www.utdanning.no for mer informasjon om disse yrkene.

Bas tømmer
En medarbeider med lang erfaring som håndverker og leder for et arbeidslag, og som selv deltar i utførelsen.

Jobb og karrieremuligheter: Tekst

FUNKSJONÆRER

Arbeidsleder
Planlegger og leder arbeide innenfor tildelt ansvarsområde. Sørger for at nødvendige materialer og utstyr er på plass til rett tid. Har ofte utdannelse som ingeniør, men kan også ha håndverksbakgrunn med god yrkeserfaring.

Anleggsleder
Leder hele virksomheten på byggeplassen. Ansvarlig for fremdrift, økonomi, arbeidsmiljø og sikkerhet på bygget. Dette er en person med lang erfaring og teknisk utdannelse.

Prosjektleder
Har totalansvaret for prosjektets økonomi, fremdrift, kvalitet og HMS.  Bidrar til anskaffelse av nye prosjekter gjennom opparbeidelse av gode kunderelasjoner. 

Prosjekteringsleder
Har ansvar for prosjektets prosjektering, samt ansvar for myndighetsbehandling, herunder avtaleinngåelse og kontraktsinngåelse med eksterne ressurser. 

Stabsfunksjoner
I stabsfunksjon har vi ansatte som støtter STØ Entreprenørs kjernevirksomhet, som HR, markedskommunikasjon og økonomi.

Jobb og karrieremuligheter: Tekst
_P7A9707.jpg

BLI MED

Vi i STØ Entreprenør er stadig på jakt etter vår neste dyktige kollega!

Jobb og karrieremuligheter: Bilde

ARBEIDSMILJØ

Våre medarbeidere oppleverer STØ Entreprenør som en trygg og solid bedrift. Vi har dyktige og kompetente medarbeidere, godt samhold og ikke minst høyt engasjement. Dette er med på å gi oss godt arbeidsmiljø.

Slik beskriver våre medarbeidere sin arbeidsplass.

Jobb og karrieremuligheter: About Us

- totalentreprenør - entrepriser - byggentrepriser

bottom of page