top of page
OM OSS: Bilde

OM OSS

STØ Entreprenør er lokalisert på Lørenskog. Vi utfører byggentrepriser på Romerike og i Oslo.

I dag er vi ca. 75 ansatte, hvorav noen få sitter i stabsfunksjoner, mens det store flertallet er prosjektorganisasjon tilknyttet byggeplassvirksomheten.


Solid kompetanse
Kjernen i vår virksomhet er at vi innehar en bred kompetanse til å gjennomføre de fleste typer prosjekter. Våre prosjekt-/ anleggsledere har mangeårig erfaring. Sammen med arbeidsledere og håndverkere danner de et produksjonslag som sikrer at du som kunde får ditt produkt levert til rett tid, rett kvalitet og rett kostnad.

Gode systemer – sikker gjennomføring
Vi har et sett med kvalitetskrav, etiske retningslinjer, prosesser og rutiner som sørger for en sikker gjennomføring av våre prosjekter. 


Mange av våre medarbeidere har lang fartstid i selskapet. Dette som følge av godt arbeidsmiljø og anerkjennelse for jobben man gjør. Vi har gode team med mennesker som kjenner hverandre etter mange års samarbeid, og som bidrar til en trygg og rasjonell prosjektgjennomføring.

OM OSS: Welcome
_P7A0130-Edit-Edit_edited.jpg
_P7A9190.jpg
DSC07794_retusj.jpg

VÅR HISTORIE

Vår virksomhet har mer enn 60 års erfaring i byggebransjen.

VÅRT FAGFELT

Vi er en svært allsidig entreprenør og har utført det meste innen nybygg. Fra kirke og kulturbygg til boliger og kjøpesentre.

HVORFOR
VELGE OSS?

Vårt overgripende mål er å skape verdi for våre kunder gjennom godt håndverk og gjennomføring til rett tid, rett kvalitet og rett kostnad. Dette har vi gjort siden starten på 50-tallet, og vi har opp gjennom årene mottatt flere prestisjefylte priser for vårt arbeid.

OM OSS: Our Products

LEVERANDØRFAKTURA

STØ Entreprenør arbeider kontinuerlig med å effektivisere håndteringen av leverandørfakturaer.

EHF-AKTIVERING

STØ Entreprenør ønsker å nå dine fakturaer i EHF-format.

OM OSS: Our Products
bottom of page