top of page

RÅHOLTÅSEN FELT 3.1

Eidsvoll

Råholtåsen: Welcome

FAKTA OM PROSJEKTET

RÅHOLTÅSEN FELT 3.1

  • Fylke: viken

  • Adresse: Råholtåsen trinn 3, 2070 råholt

  • Byggestart: 2018

  • Ferdigstilt: 2020

  • Antall: 50 leiligheter over to leilighetsbygg over fire etasjer

  • Arkitekt: Arkitektene MNAL Fosse og Aasen

  • Byggherrre: Øvre Romerike Boligutvikling

  • Entrepriseform: Totalentreprise

  • Bruttoareal: ca 5.700

Råholtåsen: Our Services

Høsten 2016 inngikk STØ Entreprenør en samarbeidsavtale med Øvre Romerike Boligutvikling AS, om utviklingen av boligeiendommen på Råholt Felt 2.2 i Eidsvoll. Etter gode erfaringer herfra inngikk partene en avtale om videre samarbeid.

STØ Entreprenør bygger felt 3.1 som inneholder totalt 50 leiligheter over to leilighetsbygg over fire etasjer. Her blir det 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter. Garasje i kjeller og takterrasse på plan 5 med fin utsikt og gode solforhold. Oppstart i Q1 2019 og planlagt ferdigstillelse er Q3 2020.

BYGGEMÅTEN
Bygningene fundamenteres på hovedsakelig fjellgrunn. Byggets bærekonstruksjon er utført i plasstøpt eller prefabrikkert betong. Skillevegger i betong eller plassbygde lyd og brannvegger. Etasjeskiller i betong. Fasadene kles med puss eller tilsvarende og enkelte felt med trepanel.

Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger utføres av betong. Balkong i 4. etasje har ikke overliggende balkong og er dermed utildekket. Balkongrekkverk blir levert med spiler av aluminium eller tilsvarende.

Bærende vegger leveres som betong. Ytterlige vegger leveres i stål/tre-stenderverk, isoleres og kles med gipsplater. Vegger innvendig i leiligheter sparkles og males. Vegger i fellesareal vil få overflater som er støvbundet eller i sparklet og malt utførelse avhengig av rommenes funksjon.

Takkonstruksjon bygges av betong og/eller stålkonstruksjon. Utvendig tak er tekket med papp eller tilsvarende med innvendig nedløp. Det blir felles takterrasse for hele sameiet på blokk D.
Innvendig høyde til himling i leilighetene vil generelt være ca. 2,6 meter. Unntatt er områder med nedforet himling. Nedforet himling betyr at himlingen senkes i enkelte rom for å skjule rør og kanalføringer. Dette skjer fortrinnsvis på bad, i entre/gang og enkelte områder i øvrige rom (innkassinger), her kan innvendig høyde komme ned i 2,2m. I bodene i leilighetene vil det bli synlige tekniske føringer (ikke nedforet himling eller innkassinger). Alle leiligheter har adkomst via heishus/trapp, både fra felles garasjeanlegg og terreng.

OMRÅDET
Dette er et nytt og trivelig boligområde som blomstrer oppe på åsen over Råholt. Med naturen i bakgården, fine uteområder, en god utsikt, gode solforhold, togstasjonen bare 10 minutters gåtur unna og kjøpesenter like nedenfor, skiller det nye feltet på Råholtåsen seg ut fra mange av de tradisjonelle leilighetsprosjektene.

Området har allerede pekt seg ut som svært attraktivt for mange, små og store familier, unge som gamle. En kort spasertur fra sentrum kan man trekke seg litt tilbake og nyte utsikten over romerikslandskapet. Råholtåsen blir et fint sted å bo for mennesker i alle aldre.

Arkitekten av leilighetene på Råholtåsen har gitt den luftige plasseringen en sentral rolle i utformingen av området. Luft mellom byggene er med på å skape bedre solforhold, koselige internstier og grønne lunger på feltet. Plasseringen av de nye leilighetsbyggene vil kanskje få deg til å føle deg som kongen på haugen på Råholt,  med fin utsikt og gode solforhold.

Ekstern link: www.råholtåsen.no I aktiv.no

Råholtåsen: Tekst
Råholtåsen: Pro Gallery

- totalentreprenør - entrepriser - byggentrepriser

bottom of page