top of page

Acerca de

Signering avtale.jpg

STØ Entreprenør skal bygge nytt Bydelshus for Lerka i Bydel Grorud.

Pressemelding, Lørenskog 22/2/23

STØ Entreprenør AS er stolte over å kunne meddele at vi har signert en totalentreprise med Lerka Utvikling AS om å bygge nytt Bydelshus i Kakkelovnskroken 3 i Bydel Grorud. Kontraktsummen er på 292,5 millioner kroner eks. mva.

 

«Vi i STØ gleder oss til å være en del av dette spennende prosjektet sammen med Lerka», uttaler daglig leder Trond Berget-Ausland. «Vi takker Lerka for tilliten de har vist STØ. Gjennom tett samarbeid med byggherren skal vi levere prosjektet med god kvalitet og til avtalt tid.»

 

Prosjektet Kakkelovnskroken 3 omfatter primært kontor og publikumsareal på ca 10.000 m2, fordelt på 3 og 4 etasjer. 

 

Fra Rødtvet T-banestasjon ankommer de ansatte og besøkende et åpent og innbydende torg på Kakkelovnskroken 3 med blant annet kafé og bakeriutsalg. Utover det areal som inngår i Bydelens arealplan planlegges det for et nytt tannhelsesenter, legekontor og apotek på eiendommen. Videre vil det i underetasjen være lademuligheter for både el-bil og el-sykkel.

Byggherre og Bydel Grorud har høye miljøambisjoner med fokus på ombruk og redusert forbruk. Bygget vil sertifiseres på nivå BREEAM Very Good.

 

Daglig leder i Lerka Utvikling, Tom Egil Roll-Olsen, er veldig tilfreds med med avtalen som er inngått med STØ Entreprenør. Vi hadde god kjemi fra første stund og ser frem til et godt samarbeid om prosjektet i Kakkelovnskroken 3. Bygget står klart november 2024. 

Byggherre og eier er Lerka Utvikling AS som eies 80% av Lerka Eiendom AS og 20% av Tom Egil Roll-Olsen gjennom KBU Holding AS.

Les mer om prosjektet

På bildet fra venstre: Lars Kristiansen, daglig leder i Lerka Eiendom, Tom Egil Roll-Olsen, daglig leder i Lerka utvikling, Morten Støtterud, prosjektsjef i STØ og Trond Berget-Ausland, daglig leder i STØ.

ARK - Presentasjon Kakkelovnskroken_Side_09_Bilde_0001.jpg
Spaden-i-jorda_3.jpg
ARK - Presentasjon Kakkelovnskroken_Side_08_Bilde_0001.jpg

BILDE: STØ og Lerka Utvikling representanter fra venstre: Lars Amund Åmellem, prosjektleder i STØ, Roger Hansen arbeidsleder i STØ, Tom Egil Roll-Olsen, daglig leder i Lerka utvikling og Kasper Hagestande, anleggsleder i STØ.

«Første spadetak»

Den 16. februar markerte byggherren Lerka Utvikling og STØ at byggearbeidet er startet for Kakkelovnskroken 3 på Grorud. Her skal STØ og Lerka bygge nytt bydelshus for Bydel Grorud. Det er mye aktivitet på tomta fra vår UE på grunnarbeider, Sigurd Furulund. Lerka Utvikling og daglig leder Tom Egil Roll-Olsen er svært fornøyd med at byggearbeidet er i gang og de ser frem til et fortsatt godt samarbeid med prosjektteamet fra STØ.

- totalentreprenør - entrepriser - byggentrepriser

bottom of page