top of page

Acerca de

STØ-Fjellhusene-Trond-OleMorten-Morten.jpg

STØ skal bygge Fjellhusene for Snøbyen Utvikling.

Pressemelding, Lørenskog 18.08.22
 

STØ Entreprenør skal bygge 25.000 kvm moderne og fleksible kontorarealer for Snøbyen Utvikling. Estimert kontraktsum kr. 501 mill. ekskl. mva.

 

STØ Entreprenør har signert totalentreprise i samspill med Snøbyen Utvikling AS for bygging av Fjellhusene i Lørenskog. Fjellhusene vil med sin størrelse være en destinasjon i seg selv, men også bringe liv til området. På by- og gateplan vil det være velkomstsenter for leietakere og besøkende og det skal skapes attraktive publikums- og serviceområder. Over gateplan blir det moderne og fleksible kontorlokaler.

 

«Etter en krevende tilbudskonkurranse er vi i STØ svært glade for å bli valgt som totalentreprenør for dette oppdraget. Vi er svært tilfredse med å få være en del av et utviklingsprosjekt i den skala som Snøbyen representerer. STØ takker ydmykt for tillitten og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Snøbyen Utvikling», sier daglig leder i STØ Entreprenør Trond Berget-Ausland.

 

Går alt slik begge parter ønsker blir det byggestart ila høsten 2022.

 

«Det har vært en spennende og god tilbudskonkurranse med flere dyktige tilbydere. Vi er glade for å ha kommet til enighet med STØ Entreprenør og ser frem til samarbeidet fremover», sier prosjektsjef i Snøbyen Utvikling Ole Morten Huser.

 

Fakta om Snøbyen:
- Norges knutepunkt for et aktivt næringsliv, innovasjon og inspirasjon.

Snøbyen er et gedigent utviklingsprosjekt med tanke på antall kvadratmeter, fasiliteter og infrastruktur som skal bygges. Snøbyen er en ny bydel tilrettelagt med topp moderne kvaliteter i alle bygg og gjennomtenkte uteområder. Bydelen er omkranset av natur og grenser til marka. I dag står skiarenaen SNØ, byggene Snøhus 1 og 2, Luhrtoppen og et enormt parkeringsanlegg ferdig. Alle bygg i SNØbyen skal BREEAM-sertifiseres for å sikre bærekraftige bebyggelser.

 

På bildet fra venstre: Trond Berget-Ausland, daglig leder i STØ, Ole Morten Huser, prosjektsjef i Snøbyen Utvikling AS og Morten Støtterud, prosjektsjef i STØ.

bottom of page