top of page

Acerca de

STØ-signering.jpg

Signert avtale med Kolbotnveien Utvikling AS

Pressemelding, Lørenskog 18.03.22

STØ Entreprenør har inngått kontrakt med Kolbotnveien Utvikling AS (Gustav Holding 65%, Gebo Holding 35%) om bygging av 47 leiligheter på adressen Kolbotnveien 45-47. Kontrakten har en verdi på cirka 105 millioner kroner uten merverdiavgift.

 

Prosjektet har fått navnet Kantors Utsikt og ligger sentralt på Kolbotn. Samarbeidsentreprisen omfatter oppføring av totalt 47 leiligheter fordelt på to frittstående bygninger og en felles underliggende garasjekjeller.

Byggestart er planlagt ila. august 2022 med oppstart av detaljprosjektering i mars.

«STØ Entreprenør AS er stolt leverandør av prosjektet. Gjennom godt samarbeid med byggherren skal vi levere et solid gjennomført prosjekt til avtalt tid og vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet. Kolbotnveien Utvikling AS er en kunde vi ønsker mer samarbeid med i fremtiden og vi takker byggherren for tilliten», sier daglig leder Trond Berget-Ausland.

 

Attentus Eiendomsmegling  AS melder om stor interesse for boligene og planlegger å legge ut boligene for salg i slutten av mars.

«Vi er svært fornøyd med avtalen vi har inngått med STØ Entreprenør AS. Vi er overbevist om at riktig entreprenør er valgt og vi ser virkelig frem til samarbeidet fremover», uttaler byggherre Morten Brusnes.

Fakta om prosjektet:
Kommune: Nordre Follo
Adresse: Kolbotnveien 45-47, 1410 Kolbotn

Byggestart: Q3 2022

Byggetid: 18 mnd

Areal: 4926 BTA kvm

Byggherre: Kolbotnveien Utvikling AS

Entrepriseform: Totalentreprise med samspill
Totalentreprenør: STØ Entreprenør AS

Kantors Utsikt.jpg
bottom of page