top of page

Acerca de

STØ-signert-ringveien31b.jpg

STØ Entreprenør skal bygge 30 leiligheter for Ringvegen 31b utvikling på Jessheim.

Pressemelding, Lørenskog 20.05.22

STØ Entreprenør AS har signert samspillsavtale med Ringvegen 31b utvikling AS, her representert ved største eier Hobrå Eiendom AS, om forberedelse for rammesøknad og målpris for leilighetsprosjektet i Ringvegen 31B på Jessheim.

Bygget strekker seg 6 etasjer over bakken der øverste etasje er noe inntrukket og har egen takterrasse. Under terreng ligger en etasje med felles parkeringskjeller, samt boder og tekniske rom.

«STØ Entreprenør er svært fornøyd med å ha blitt valgt som totalentreprenør til dette prosjektet. Vi gleder oss til å komme i gang og skal sammen med byggherren levere et solid gjennomført prosjekt i første del av samspillsfasen. Går alt slik begge parter ønsker blir det byggestart ila. høsten 2022. Hobrå Eiendom er et solid selskap som har mange prosjekter i sin portefølje. STØ ser frem til et godt videre samarbeid om prosjektet og takker for tilliten», sier daglig leder Trond Berget-Ausland.

«Byggherren har fått et godt inntrykk av STØ Entreprenør i tidligfase-arbeidet og ser frem til å realisere prosjektet på en trygg og sikkert måte», sier styreleder Per Henrik Bråthen.

Byggherren ser frem til å investere ca. 150 mnok i byen på Øvre Romerike og gleder seg til å realisere nye hjem for nye Ullsokninger.

«Byggherren gleder seg til å fortsette og skape nye arbeidsplasser i regionen og ser at på dette prosjektet alene vil vi skape ca. 70 årsverk i Jessheim sentrum, og det er vi stolt av», sier daglig leder Tim A. Holmvik.  

Fakta om prosjektet:
Kommune: Ullensaker

Adresse: Ringvegen 31b, 2050 Jessheim
Byggestart: Q2 2023
Byggetid: 15 mnd.

Areal:  2700 BTA kvm

Byggherre: Ringvegen 31b utvikling AS
Entrepriseform: Totalentreprise med samspill

Totalentreprenør: STØ Entreprenør AS

Ringveien 31B_ Picture1 - Halv.jpg
bottom of page