top of page

MASSERUDGÅRD

Lørenskog, Viken

Masserud Gård: Welcome
Masserud Gård: Our Products

Sentralt på Lørenskog har STØ Entreprenør bygget leiligheter for Masserud Utvikling AS.

Med umiddelbar nærhet til Østmarka og gangavstand til alt av fasiliteter har vi bygget leiligheter og rekkehus på gamle Masserud Gård i Lørenskog. Masserud Utvikling AS som har utviklet prosjektet, delte opp byggetrinnet i tre. Vi i STØ Entreprenør fikk kontrakt på to av disse. 

Masserud Terrasse Felt B3
Består av 44 leiligheter fordelt på tre blokker på 4 og 5 etasjer over en sammenhengende p-kjeller. Totalt BTA er på ca. 8.500 m2 hvorav ca. 4.200 m2 er leiligheter. De tre leilighetsbyggene ligger terrassert, og delvis integrert i terrenget, slik at bebyggelsen følger tomtens naturlige omgivelser. Stort fellesareal på ca 300 kvm på plan 1 i leilighetsbygg B31. Her kan man benytte seg av “velvære-avdeling” med trimrom, boblebad, badstue, toaletter og felles stue med kjøkken. Utgang til stor terrasse. I tillegg finnes det smøre- og servicebod for ski og sykkel. Fasaden er en kombinasjon av tegl og platekledning som da igjen gir lite vedlikeholdsbehov og et moderne uttrykk.

Masserud Toppen Felt B1
Bygget består av 1 boligblokk med 22 leiligheter fordelt på 4 etasjer. Totalt BTA er på ca. 2.500 m2 hvorav ca. 1.800 m2 er leiligheter. Alle leilighetene har meget gode planløsninger med luftige rom og store vindusflater. I tillegg har alle egen uteplass i form av enten balkong eller markterrasse. Noen leiligheter har til og med to uteplasser. Felles for boligblokken er at de har garasjeplass og sportbod i kjeller med heis opp til leiligheten. Tar du heisen helt opp på toppen, kommer du til en felles takterrasse på 160 kvm. med en vakker utsikt og ypperlig solforhold. 

Ekstern link: masserud.no

Masserud Gård: Tekst

FAKTA OM PROSJEKTET

  • Fylke: Viken

  • Kommune: Lørenskog

  • Adresse: Masserud Gård

  • Ferdigstilt: 2015 - 2018

  • Areal: CA 11.000 M2 KVM

  • Arkitekt: DARK Arkitekter 

  • Byggherre: Masserud Utvikling AS

  • Entrepriseform: Totalentreprise

Masserud Gård: Pro Gallery

- totalentreprenør - entrepriser - byggentrepriser

bottom of page