top of page

Bærekraft

SLIK JOBBER VI

STØ Entreprenør AS har som mål å være en ledende aktør i bransjen når det gjelder bærekraftig bygging. Vi forstår at vår bransje kan ha en stor påvirkning på miljøet, og vi er dedikerte til å redusere vår egen påvirkning så mye som mulig.

Our Story

Vi har en lang erfaring med å jobbe med prosjekter som har omfattende miljøkrav, og vi har god kunnskap om hvordan prosesser, materialvalg og driftsløsninger påvirker miljøet. Vi bruker vår kompetanse til å redusere avfall og klimagassutslipp i prosjektene våre og påvirke våre kunder til å velge gode miljøløsninger.

Vi er også dedikerte til å være en ambassadør for at klima- og miljøbesparelser kan være lønnsomme. Vi tror at innovasjon og miljøfokus går hånd i hånd, og vi tvinges til å tenke nytt og finne bedre løsninger.

STØ Entreprenør AS fortsetter å tilegne oss relevant klima- og miljøkompetanse og utvikle nye og etterspurte klima- og miljøtjenester. Vi er stolte av å være en del av den grønne omstillingen og vår rolle i å bygge en bærekraftig fremtid.

Meet The Team

bottom of page